JUNY 2020

L'Audiència Nacional arxiva la causa de les joies de TOUS


L'Audiència Nacional arxiva la causa de les joies de TOUS

La companyia reitera l'agraïment als seus consumidors per la seva confiança.

TOUS està liderant una reflexió sectorial i institucional per a impulsar un marc legal que garanteixi la seguretat del consumidor i al seu torn permeti la màxima creativitat i innovació.

L'Audiència Nacional ha arxivat avui la causa sobre les joies de TOUS, sobre la qual el Jutge Pedraz ja havia resolt favorablement, descartant que s'hagi comès cap delicte. La companyia ha manifestat al llarg de tot el procés la seva confiança en la justícia i l'agraïment al suport i fidelitat dels seus consumidors.

Durant aquests mesos, des que es va obrir la causa, TOUS no ha fabricat joies amb la tecnologia electroforming amb nucli no metàl·lic, que suposen una part residual de la seva producció, a l'espera de la resolució del procés judicial.
D'altra banda, la companyia, com a referent del sector joier, està liderant un moviment amb els òrgans gremials i institucionals del sector, per a generar una reflexió i posar sobre la taula les manques de l'actual llei de metalls preciosos, que data de l'any 1985, que per la seva antiguitat no dóna resposta a les noves exigències dels consumidors que TOUS ha estat impulsant per a resoldre amb innovadors processos de producció. Aquest moviment sectorial pretén aconseguir un marc legal que doni cabuda a la innovació i garanteixi els màxims criteris de seguretat jurídica per al consumidor.