OCTUBRE 2021

Neix SUOT STUDIO, el nou projecte de joieria experimental del Grup TOUS


Neix SUOT STUDIO, el nou projecte de joieria experimental del Grup TOUS

Aquest projecte de joieria experimental vol enllaçar la tradició artesana amb la creativitat per connectar amb nous talents de diferents disciplines dins el món joier.

SUOT STUDIO treballarà per innovar en el sector joier amb col·leccions de peces dissenyades i manufacturades a Espanya, amb un alt percentatge de materials reciclats.

Grup TOUS impulsa SUOT STUDIO, un projecte de joieria experimental. Aquesta iniciativa, encapçalada per Marta Tous, té com a objectiu fomentar la llibertat creativa i explorar nous camins en el món de la joieria.

El projecte vol connectar l'experiència i la tradició artesana amb la creativitat per establir noves sinergies, implementant tots els processos d'innovació joiera que es desenvolupen en el Grup TOUS. Així, SUOT STUDIO crea una proposta joiera de disseny contemporani amb uns estàndards molt alts de qualitat mitjançant la joieria experimental i capta l'atenció d'un públic potencial creatiu i innovador.

Format per un equip de quatre persones liderades per Marta Tous, SUOT STUDIO servirà de plataforma catalitzadora per establir connexions amb altres creadors de diferents disciplines en el món joier, a través de prismes poc convencionals i multidisciplinaris per crear nous conceptes de joieria. Aquestes connexions representaran un espai per a l'autoexpressió i la conversa amb talents i cultures emergents amb els quals s’establiran sinergies innovadores.

Joieria experimental

Les peces de joieria de SUOT STUDIO estan pensades per inspirar la comunitat actual, curiosa i amb una gran sensibilitat. Dissenyades i manufacturades a Espanya, les joies de la firma utilitzen metalls com ara la plata de llei, la plata de llei amb bany d'or 18kt (vermeil), l'or de 14kt o el titani, a més de treballar amb gemmes naturals, perles d'aigua dolça i diamants de laboratori, sense descartar l'ús de nous materials en un futur.

Aquestes joies tenen un alt percentatge de materials reciclats, que són un reflex del compromís d’oferir un valor afegit: la majoria de gemmes i perles han estat rebutjades en el procés de producció degut a les seves mides, a petites imperfeccions o fins i tot perquè s’han trencat, cosa que fa que resultin encara més característiques i especials.

Les peces de SUOT STUDIO es poden adquirir a través del seu propi e-commerce (www.suotstudio.com). De moment, SUOT STUDIO és un projecte exclusivament digital, encara que la intenció és que estigui present en punts de venda físics seleccionats i exclusius, així com en altres marketplaces digitals, completament independents dels canals de venda de TOUS.

Marta Tous, directora creativa de SUOT STUDIO, afirma: "SUOT STUDIO representa l'expressió més pura de llibertat creativa dins el món joier. A TOUS entenem la creativitat com un valor principal, troncal, que s’aplica a la marca, al producte, a les persones i al negoci. Per a la creació d'aquest nou projecte que fomenta la creativitat i la innovació creiem necessari utilitzar una plataforma diferent, una tela en blanc que vagi prenent forma amb els seus codis i amb un ADN propi que també pugui crear sinergies amb TOUS ".

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS, afirma: "SUOT STUDIO és un projecte polièdric molt especial, que aportarà una gran creativitat al sector joier. Amb aquest projecte tan prometedor seguim fomentant el talent jove i la cultura innovadora dins el sector, sense oblidar la sostenibilitat i treballant dia a dia per contribuir a perseverar aquest ofici amb tanta tradició."