OCTUBRE 2021

TOUS celebra 20 anys a Mèxic amb la visita de Rosa Tous


TOUS celebra 20 anys a Mèxic amb la visita de Rosa Tous

En el tancament del 2020, les vendes digitals de la companyia van passar del 5% al 20%, amb un creixement a triple dígit a Mèxic.

Després d'Espanya, Mèxic continua sent el mercat més important de la firma, arribant avui dia a les 123 botigues.

TOUS agraeix als mexicans 20 anys de preferència i lleialtat, i reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura d'aquest país.

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment del luxe assequible, va registrar el 2020 vendes al consumidor final per import de 318 milions d'euros.

De la mateixa manera, la companyia ha accelerat decisions estratègiques per adaptar el negoci i focalitzar-se en aquelles àrees i regions que ja estaven previstes, i que permetran a TOUS assentar les bases per a un creixement a llarg termini.

Des del 2020, TOUS ha reafirmat la seva aposta per la inversió en la digitalització i l’omnicanalitat. El comerç electrònic ha crescut més del 70%, passant de representar prop del 8% a participar en un 20% de la facturació de la societat.  També ha estat fonamental la gestió de l'estoc i la logística, un punt clau per millorar l'experiència dels consumidors.

En aquest sentit, s'ha millorat la funcionalitat de la pàgina web, s'han implementat cites online, s'ha desenvolupat un servei d'atenció i s’han generat noves maneres per poder atendre, a distància, les necessitats dels clients. A més, s'ha incrementat la rapidesa del servei de lliurament, s'ha posat en marxa el servei de reserva de producte i lliurament en 2 hores, s'ha desenvolupat l'opció de lliurament express en 24 h per a comandes en línia, com també l'enviament de comandes des de les botigues.

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS, en ocasió de la seva visita a Mèxic, va comentar: "Definitivament, el 2020 i el 2021 han estat anys diferents, però ens han ajudat a sortir d’allò que coneixíem i a buscar noves maneres de poder oferir coses noves als nostres clients de Mèxic. És per això que continuem treballant per estar on realment volem, preparant-nos per a un futur i un creixement sostenibles".

Tot i la complexitat que ha comportat la pandèmia, la firma joiera ha mantingut el seu compromís social a través de diferents iniciatives. Una de les més destacades fa referència al fet que, un cop superada amb èxit la seva auditoria, TOUS ha esdevingut membre certificat del Responsible Jewellery Council, l'organització líder mundial en l'establiment d'estàndards per a tota la indústria de la joieria i la rellotgeria. Dins l'àmbit de l'ofici, la companyia ha continuat treballant amb l'Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans (ETJOA), inaugurada el 2018, i ha iniciat el seu procés de digitalització. A més, Rosa Tous s'ha incorporat com a segona vicepresidenta del JORGC (Col·legi Oficial de Joiers, d'Orfebres, de Rellotgers i de Gemmòlegs de Catalunya).

Així mateix, Mèxic participa amb dues escoles al projecte de l'Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans. A través d’aquest projecte s'ha aconseguit capacitar més de 70 persones amb l’objectiu de contribuir a la preservació d'un ofici mil·lenari, compartir la seva experiència i coneixements en la restauració de joies i promoure l'artesania com a via de capacitació professional per a joves estudiants.

Cal assenyalar que, després d'Espanya, Mèxic continua posicionant-se com el mercat més important de la firma, i en la celebració del seu centenari arriba ja a les 123 botigues. En aquest sentit, TOUS agraeix als mexicans 20 anys de preferència i lleialtat i reafirma el seu compromís amb la promoció de la cultura d'aquest país a través de dues col·leccions: una d’elles és la ja coneguda col·lecció de Cachito Mío, inspirada en les tradicions del país, que va ser un èxit en posicionar-se en el top de les més venudes al mercat mexicà. L’altra és una col·laboració que es va presentar juntament amb l’ambaixadora local de la marca, la Belinda Peregrín, dins del concepte de la col·lecció Magic Nature. Aquesta edició especial, formada principalment per estels que representen la llum en la foscor del cosmos, ha estat especialment concebuda perquè totes les dones puguin lluir-la en el seu dia a dia i brillar en qualsevol ocasió.

A més, dins del seu pla d'expansió i consolidació comercial a escala local i global, TOUS ha obert la seva botiga insígnia al centre comercial Artz Pedregal, al sud de la ciutat de Mèxic, en una superfície de 200 m2, que la converteix en la botiga TOUS més gran de l’Amèrica Llatina.

"Dels 100 anys d'història que té la marca, 20 els hem fet de la mà de Mèxic, un país meravellós, ple de colors, cultura i bona gastronomia. Per a nosaltres com a marca és i serà sempre una prioritat continuar construint per a aquest país. És per això que reafirmem el nostre compromís amb les col·leccions inspirades en aquest país i la col·laboració amb talents mexicans" va finalitzar Rosa Tous