SETEMBRE 2018

Rosa Tous ressalta el compromís de TOUS amb el talent, la formació i la innovació en II European Excellence Summit


 

La Vicepresidenta Corporativa de TOUS, Rosa Tous, va assistir ahir a l'II European Excellence Summit. Celebrat per primera vegada a Espanya i organitzat pel Círculo Fortuny i Alianza Europea de Industrias Culturales y Creativas (ECCIA), es va donar cita a CEOs nacionals i internacionals per analitzar la situació actual i el futur del sector del luxe que explica cada vegada amb més força a Espanya.

Rosa Tous va participar, al costat de Jacques Cavallier-Belletrude i Lorenzo Castillo, en el panell sobre la “Creativitat, innovació i talent, motors per excel•lència” moderat pel periodista i editor de AD Spain, Enric Pastor. En la seva intervenció, Rosa Tous va destacar el compromís i la responsabilitat de TOUS amb el talent, la formació i la innovació. A més, va descriure la fórmula amb la qual TOUS treballa la creativitat: “És crucial tenir el mix perfecte entre joventut i experiència. La combinació de joventut i maduresa és clau per al nostre triomf”.

En línia amb aquest objectiu, TOUS ha inaugurat un dels projectes més pioners d'excel•lència en formació professional: l'Escola de Joieria i Oficis Artesans. Es tracta d'un conveni de col•laboració entre TOUS i les escoles joieres amb el propòsit de transmetre coneixements sobre l'ofici joier a joves estudiants provinents de les millors universitats i escoles d'artesans del món. “Donem l'oportunitat a nous dissenyadors de venir a la nostra seu. No perquè aprenguin, perquè ja saben molt, sinó perquè tinguin la possibilitat de practicar en les millors condicions” va expressar la vicepresidenta de TOUS durant la seva intervenció en la jornada. 

Rosa Tous va finalitzar la sessió concloent que “l'èxit és un equilibri entre el talent, el treball constant i la sort”. Des de 1920, TOUS ha estat fidel als seus valors i a les seves arrels joieres. Després de molts anys d'esforç i sacrifici s'ha convertit en l'actualitat en tot un referent en el sector joier, no solament a Espanya, sinó a tot el món amb 622 botigues en 53 països diferents. 

“Ha estat un veritable plaure participar en aquesta gran cita organitzada per Circulo Fortuny” va agrair Rosa Tous en finalitzar la jornada. I és que aquest tipus d'esdeveniments no solament permeten intercanviar impressions sobre les tendències en el sector del luxe, si no que també permeten a TOUS difondre els seus valors en un sector en el qual els clients són cada vegada més exigents amb la demanda d'un equilibri entre la tradició i la innovació.