OCTUBRE 2021

TOUS obre una botiga insígnia a Artz Pedregal


TOUS obre una botiga insígnia a Artz Pedregal

Aquesta nova botiga és la més gran a Amèrica Llatina i contempla el nou concepte de la firma joiera.

La botiga compta amb 200m2 i es troba al centre comercial Artz Pedregal, ubicació que confirma l'aposta de la marca per les localitzacion.

A la botiga s'ha instal·lat un taller de joieria amb un joier artesà mexicà procedent del programa de l'Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans de la marca, un programa en el qual Mèxic participa des de la seva creació.

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment del luxe assequible, ha obert, dins del seu pla d'expansió i consolidació comercial a escala local i global, un nou establiment al centre comercial Artz Pedregal, al sud de la ciutat de Mèxic, que, amb una superfície de 200m2, es converteix en la botiga TOUS més gran d'Amèrica Llatina.

En la seva concepció, l'establiment, que és fruit d'un treball col·laboratiu per evolucionar el concepte de botiga de TOUS, incorpora elements innovadors que proposen als clients i clientes de TOUS un espai per a la trobada i la vivència d'experiències en l'entorn joier. Es tracta d'una botiga absolutament transparent d'acord amb el tipus de joieria de la marca, que busca ser accessible, de manera que l'interior pugui ser interpretat com un aparador, i que agrupa els productes per moments amb els quals els clients poden sentir-se identificats.

La botiga inclou un taller que treballarà per oferir un excel·lent servei post-venda als seus clients i comptarà amb un artesà joier mexicà del programa de l'Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans. Mèxic ha participat en aquest projecte socio-educatiu, com a fruit del compromís de TOUS amb l'ofici de joier, des del seu inici i actualment compta amb estudiants de dues escoles mexicanes que se sumen a gairebé els dos centenars d'estudiants de joieria de diferents parts del món que reben capacitacions especials de l’expertise en restauració de joies de TOUS.

"Amb aquesta obertura celebrem 20 anys de presència a Mèxic, en els quals hem buscat adaptar-nos a les preferències dels mexicans; i amb les nostres 123 botigues a tot el país reiterem la nostra voluntat de ser una empresa amb ànima mexicana després de tants anys. " comenta Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS.

Mèxic continua sent el mercat internacional més important de la firma espanyola, que el 2020 va concloure l'any amb presència a 30 estats de la República Mexicana; d'aquesta manera, es manté al capdavant dels principals mercats internacionals de TOUS. TOUS Artz és la botiga número 123 de Mèxic