OCTUBRE 2021

TOUS participa en la botiga del Pavelló d'Espanya a l’Expo Dubai 2020


TOUS participa en la botiga del Pavelló d'Espanya a l’Expo Dubai 2020

La companyia continua apostant per la internacionalització i manté el seu compromís per la sostenibilitat.

TOUS exposarà les col·leccions més emblemàtiques de la firma en la seva versió més actualitzada, juntament amb algunes novetats.

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment del luxe assequible, estarà present des de l'1 d'octubre del 2021 al 31 de març del 2022 a la botiga Brands of Spain Shop, l'espai comercial del Pavelló d'Espanya a l’Expo Dubai 2020 gestionat pel Foro de Marcas Renombradas Españolas (FMRE). En particular, la companyia estarà present amb la versió més actualitzada d'algunes de les seves joies més emblemàtiques,  com Sweet Dolls o Icon Mesh, acompanyades per una selecció de les últimes col·leccions de la firma, com ara Nocturne.

Aquest espai està pensat com una prolongació de l'experiència del visitant al Pavelló, gestionat per acció Cultural Espanyola (AC/E), -l'empresa pública responsable de la presència d'Espanya a les exposicions universals i internacionals-, que permet conèixer i comprar algunes de les marques espanyoles més rellevants, entre les quals es troba TOUS. La botiga, a la qual també es podrà accedir de forma online, estarà dividida en dos espais, un dedicat a la gastronomia i un altre a les marques de moda i complements, amb la sostenibilitat com a eix central.

Amb la participació a l’Expo Dubai 2020, la companyia reforça la seva aposta per la internacionalització, posant el focus en mercats clau per a TOUS, mantenint, en tot moment, el seu compromís amb la sostenibilitat.

TOUS compartirà espai amb altres empreses espanyoles com Acesur (amb les marques La Española i Hacienda Guzmán), Adam Foods (Artiach, Cuétara i Granja San Francisco), Adolfo Domínguez, Aristocrazy, El Ganso, Hijos de Rivera (Estrella Galicia 0,0 i Cabreiroá), Natura Bissé, Tendam (Pedro del Hierro, Springfield i Women’secret), UNOde50, Aceitunas Torrent (amb les marques Torrent 1898, Oliva Clan, The Coolives), Alma en Pena, Ambientair, Gulius, Pimentón, La Chinata, Lola Casademunt, Palacio de Oriente, Roberto Verino, Starlite i Virginias.

Una marca amb presència internacional

TOUS disposa d'una sòlida xarxa de distribució internacional amb presència a 45 països i amb un total de més de 700 botigues arreu del món. La companyia treballa per oferir una experiència harmònica i excel·lent als seus clients de tot el món gràcies a l'esforç diari de les més de 4.000 persones que conformen el seu equip. En aquest sentit, aquest 2021 TOUS ha assentat les bases per al creixement futur de l'organització i ha llançat un projecte de transformació transversal, TOUS Next, amb el qual es proposa estar més a prop dels consumidors i de la societat, a través d'un mètode de treball més àgil, digital i eficaç, i mantenir el lideratge en el segment del luxe assequible.

El projecte es basa en tres eixos: el focus en el client i la digitalització, l'impuls de la responsabilitat i la sostenibilitat, i la revisió dels processos per aconseguir la màxima eficiència i agilitat.

L’Expo Dubai 2020, una Exposició Universal

Les Exposicions Universals se celebren cada cinc anys. L'última edició de l'Exposició Universal va tenir lloc a Milà el 2015 i estava previst que es tornés a celebrar a Dubai l'any passat. No obstant això, a causa de l’impacte de la pandèmia, l'organització va decidir cancel·lar l'esdeveniment i posposar-lo a aquest any.

Aquesta edició l’exposició tindrà lloc en un recinte prop de l'aeroport d'Al Maktoum, a Dubai, que compta amb una superfície de més de 4.380 metres quadrats de superfície i s’hi podrà accedir en transport públic.

Aquest any més de 191 països hi seran representats i s'estima que l'esdeveniment aculli a més de 2,5 milions de visitants al llarg dels sis mesos de durada.