JULIOL 2021

TOUS fa un pas més en la seva aposta per la transformació i incorpora Alu Rodríguez com a nova CTO i CIO


TOUS fa un pas més en la seva aposta per la transformació i incorpora Alu Rodríguez com a nova CTO i CIO

La seva incorporació s'emmarca en el nou pla estratègic de la firma joiera, TOUS Next, i té com a objectiu impulsar l'estratègia de digitalització i transformació de la companyia per contribuir a l’assoliment dels objectius i al creixement del negoci.

 Alu compta amb una dilatada experiència en el món de la tecnologia i la informació, desenvolupant estratègies de data i transformació digital per a companyies de reconegut prestigi.

 Al març del 2021 va ser inclosa a la llista de les 40 Dones Líders en Intel·ligència artificial (IA) per la tecnològica IBM.

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment del luxe assequible, ha nomenat Alu Rodríguez nova Chief Transformation Officer (CTO) i Chief Information Officer (CIO) en el marc de TOUS Next, el nou projecte de transformació transversal que es proposa establir un model de treball més àgil, digital i eficient. Alu formarà part del Comex i reportarà directament al CEO. D'aquesta manera TOUS situa la tecnologia com un eix central dins de la seva estratègia per transformar la companyia. 

La directiva, que forma part de la llista de les 40 Dones Líders en IA per la tecnològica IBM, compta amb una àmplia experiència liderant equips de tecnologia i transformació de negocis en companyies tan reconegudes com Arthur Andersen i NH Hotel Group, on ha transcorregut gran part de la seva carrera professional. Alu afirma que afronta aquest nou repte professional amb molta il·lusió: "El meu repte principal és definir i posar en marxa un model òptim de gestió del negoci a TOUS que porti la companyia a un altre nivell, que aconsegueixi la màxima eficiència i agilitat en els processos i els més alts estàndards a nivell d'innovació. Ha arribat el moment d'anar més enllà, de continuar creixent i aspirar a objectius més ambiciosos".

Per aconseguir-ho, treballarà amb els responsables de totes les àrees de negoci, i molt especialment amb la Direcció de Negoci Digital, liderada per Carolina de la Calzada.  En aquesta primera frase se centrarà a impulsar la transformació de la companyia i, especialment, l'àrea de data, i això permetrà a TOUS millorar la presa de decisions estratègiques i aconseguir els objectius marcats, en un any clau per a la companyia, el primer any del proper segle d'història de TOUS.

 

TOUS Next: Màxima eficiència i agilitat

La incorporació d'Alu s'emmarca dins de l'impuls del projecte TOUS Next, un projecte de transformació transversal que definirà els fonaments per a la competitivitat i el creixement a futur de l'organització. Amb aquesta iniciativa la companyia es proposa estar més a prop dels consumidors i de la societat, a través d'una forma de treball més àgil, digital i eficient, i mantenir així el lideratge en el segment del luxe assequible.

El projecte es basa en tres eixos: el focus en el client i la digitalització, l'impuls de la responsabilitat i la sostenibilitat, i la revisió dels processos per aconseguir la màxima eficiència i agilitat.

 

Aposta per l'omnicanalitat avançada

Arran de la pandèmia, la companyia s'ha adaptat a les noves necessitats i prioritats dels consumidors i ha posat en marxa l'omnicanalitat avançada. És a dir, ha activat la venda a distància assistida a través del telèfon i aplicacions de missatgeria, amb la possibilitat de comprar a través d'aquests canals i amb lliurament a domicili, o concertar cita prèvia a les botigues obertes.

La companyia ha ajustat els seus sistemes operacionals per aplicar aquest procés d'omnicanalitat avançada en benefici del client, donant un millor assessorament i servei, i oferint totes les opcions possibles per a una compra segura i satisfactòria.

Carlos Soler-Duffo, CEO de TOUS: "Aquest últim any ha estat ple d’obstacles i reptes. El 2020 reafirmem la nostra aposta per la digitalització i l’omnicanalitat. Ara, l'arribada de l'Alu ens permetrà avançar més ràpid en la nostra estratègia de transformació i en l'àmbit de la digitalització, especialment a nivell de gestió interna i de data. Amb la seva incorporació esperem millorar encara més els nostres productes i serveis per aconseguir que l'experiència dels usuaris sigui memorable ".

Alu Rodríguez és llicenciada en Informàtica per la Universitat de Deusto i compta amb un MBA en Màrqueting per l'escola The Power MBA.