OCTUBRE 2021

TOUS presenta Belinda Peregrín X TOUS


TOUS presenta Belinda Peregrín X TOUS

TOUS dissenya juntament amb Belinda, ambaixadora de la marca, una col·laboració molt especial.

Belinda Peregrín x TOUS aconsegueix captar l’essència de la col·lecció Magic Nature amb el seu toc més personal.

 

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment del luxe assequible, s'uneix per primera vegada a Mèxic, amb la seva ambaixadora local Belinda Peregrín, per presentar una col·laboració seguint el concepte de la col·lecció Magic Nature.

Es tracta d'una arracada de tall asimètric creada amb diferents materials, entre els quals destaquen la plata de primera llei i les espinel·les. El disseny d'aquesta peça s'inspira en l'essència de la col·lecció Magic Nature, que reflecteix la importància d'estar en sintonia amb nosaltres mateixos, connectats amb la nostra essència i, naturalment, amb el nostre entorn.

"El procés de disseny d'aquesta arracada juntament amb Marta Tous va ser un gran desafiament per a mi, una gran responsabilitat i un repte enorme en el qual vaig posar tot el meu amor i dedicació. Estic molt emocionada perquè és una peça molt personal que representa el meu estil i la meva essència: té una mica de rockera i també mostra el meu costat més fashion" comenta Belinda.

Belinda Peregrín x TOUS és una edició especial en què les estrelles són el principal component: representen la llum en la foscor del cosmos i el disseny està pensat perquè totes les dones puguin usar-les en la seva vida diària i brillar en qualsevol ocasió.