MAIG 2018

TOUS posa rumb a Singapur per assistir a la fira TFWA


TOUS posa rumb a Singapur per assistir a la fira TFWA

Sabies què l'aeroport de Barcelona-El Prat va tancar el 2017 amb un rècord històric de passatgers? Ni més ni menys que 47,2 milions de persones van passar per la instal·lació. I és que en un aeroport hi ha constantes anades i vingudes de molta gent que està esperant el seu vol. 

Sens dubte, es tracta d’un dels llocs estratègics per a les marques i els seus productes, de fet, el travel retail està adquirint cada vegada major importància. TOUS n’és conscient d'això i ha integrat aquest sector en el seu desenvolupament de negoci: actualment la companyia compta amb espais internacionals en llocs com Aràbia Saudita, Xina, Espanya, Estats Units, Indonèsia, Itàlia, Mèxic i Polònia.


Per això, la firma no podia faltar a la cita de l'any: la fira TFWA, que s'ha celebrat del 6 al 10 de maig a Singapur. Es tracta d'un esdeveniment que reuneix a les principals marques amb presència al canal travel retail al voltant del món. La participació de la signatura en aquest esdeveniment s'emmarca dins de l'estratègia Travel Retail de TOUS pel 2018.

TOUS ha posat rumb a la ciutat asiàtica per exposar els seus productes orientats al turisme de luxe i presentar un nou format d'exposició per a aeroports, el principal canal de distribució d'aquest sector. Es tracta de la major novetat de la signatura en matèria de travel retail: una Pop Up Store, on es poden comprar joies i accessoris TOUS, un model de distribució similar a l'actual però de mida més petita.

A més, més enllà dels aeroports, TOUS també té presència en centres duty free de les principals destinacions per al turisme de luxe. Tot i que a Europa encara s'està implementant aquesta pràctica, a Àsia ja és un canal amb un grau de maduresa molt avançat. 

Així doncs, TOUS posa focus en APAC (Àsia Pacífic) i EMEA (Europa, Orient Mitjà i Àfrica), mercats clau per a l'empresa en 2018, per seguir reforçant la seva aposta per la internacionalització.