JUNY 2019

TOUS rep el premi POPAI Gold en la categoria de Rellotgeria, Joieria i Ulleres


TOUS rep el premi POPAI Gold en la categoria de Rellotgeria, Joieria i Ulleres

El passat 13 de juny el Pavillon d’Armenonville va acollir la cerimònia de la 56 edició dels POPAI Awards. Els premis han reunit a més de 250 projectes innovadors i inspiradors presentats per un centenar de companyies.

Distribuïts en més de 30 categories, els POPAI Awards han premiat als creatius marquetinians que s'encarreguen de dissenyar els aparadors en el punt de venda. TOUS ha rebut el guardó d'or en la categoria de Rellotgeria, Joieria i Ulleres en l'edició de 2019, caracteritzada per tenir un enfocament sostenible. Aquest reconeixement premia el disseny visual dels aparadors de les botigues TOUS que aconsegueixen transmetre la tendresa, la diversió i l'elegància que tant representa a la marca. 

En paraules de la directora de POPAI França, Sandrine Jean: “És molt més que una competició! La seva vocació no és sol atorgar premis, sinó donar suport a la professió valorant-la i premiant l'excel·lència de tots els actors”.

El reconeixement internacional a la signatura no hauria estat possible sense l'ajuda del nostre proveïdor Adaequo, que ha sabut materialitzar els nostres valors de marca, i de l'equip de Visual Marxandatge de TOUS que va dissenyar curosament l'aparador premiat. Moltes felicitats a tots!