FEBRER 2023

TOUS presenta ‘TO LOVE IS TO DISCOVER’ el seu nou concepte creatiu per al dia de Sant Valentí


TOUS presenta ‘TO LOVE IS TO DISCOVER’ el seu nou concepte creatiu per al dia de Sant Valentí

La campanya s’allunya del clixé de l’amor romàntic i situa la curiositat al centre de les relacions.

La col·lecció, composta per una proposta completa de joies, bosses i rellotges de polsera, redefineix el cor com a metàfora de la inclusivitat.

TOUS, la firma joiera que fa brillar la creativitat i l’autoexpressió, aquesta vegada explora l’amor des de la curiositat.

A TOUS creuen que amar és no deixar de descobrir coses sobre la persona que estimem, convertint la curiositat i el descobriment en el motor de la relació. Així neix TO LOVE IS TO DISCOVER, el nou concepte creatiu que la marca presenta amb motiu de Sant Valentí i que es materialitza de dues formes.

CAMPANYA

Protagonitzada per la model Hanne Gaby i la seva parella John Yawn ens ensenyen la seva història d’amor real, escapant dels clixés romàntics vinculats a Sant Valentí. En la peça audiovisual, els dos protagonistes es fan preguntes i continuen coneixent-se una mica més amb cadascuna d’elles. Aquesta conversa orgànica entre ells captura l’essència de la col·lecció i el concepte de la campanya: TO LOVE IS TO DISCOVER: l’amor és no deixar de tenir curiositat per l’altra persona i continuar sorprenent-te per ella, dia a dia.

COL·LECCIÓ

Des d’aquesta aproximació a l’amor universal i a la diversitat de les parelles, històries i preguntes, TOUS presenta una col·lecció en què es reinterpreta el cor convertint-lo en metàfora de la inclusivitat. A partir de les tendències de volum, proposen diferents dissenys que valoren les formes arrodonides i abstractes.  Cors maxi amb volum i acabat mat, cors exvot o segells amb cors creen una col·lecció disponible en plata de primera llei, plata de primera llei vermeil i or groc de 18 ct.

La proposta es completa amb altres col·leccions com són Tabit, Iris i Bold Motif, així com els rellotges de polsera Karat i els accessoris TOUS Carol; fabricats en teixits encoixinats i diversitat de colors.