NOVEMBRE 2022

TOUS presenta la seva primera col·lecció de joies per a sneakers: TOUS STEPS


 

L’edició especial TOUS STEPS consta de passadors, cadenes i penjolls i estarà disponible de manera exclusiva a la nova concept store del carrer Serrano a Madrid i al canal online

És el primer projecte d'una sèrie d'edicions especials que veuran la llum en els pròxims mesos

TOUS, firma joiera que fa brillar la creativitat i l'autoexpressió, presenta la seva primera col·lecció de joies per a sneakers: TOUS STEPS, una edició especial formada per passadors, cadenes i penjolls que estarà disponible de manera exclusiva a la nova concept store del carrer Serrano a Madrid i al canal online.

 

Aquest projecte és el primer d'una sèrie d'edicions especials que veuran la llum en els pròxims mesos i que neixen de la TOUS Innovation Community. Aquesta comunitat està formada per equips multidisciplinaris que exploren fórmules de connexió amb nous col·lectius i entorns que, com TOUS, busquen constantment noves formes d'expressió. 

 

TOUS, sinònim d'evolució constant, va ser la primera firma que va fer arribar la joieria a la vida quotidiana de les persones entenent les joies com una forma d'expressió personal i de creativitat mai vista fins a aquell moment gràcies a la visió de Rosa Oriol. El 2022 TOUS es reafirma com un gran aliat de l'autoexpressió mitjançant l'evolució de la marca. TOUS STEPS neix a partir d'aquesta idea i es centra en les sneakers, un calçat que ha esdevingut una nova forma d'identitat i autoexpressió de les noves generacions. TOUS vol aportar-hi la seva perspectiva joiera amb aquesta edició especial de joies dissenyades especialment per a sneakers, pensades perquè cada persona pugui forjar la seva pròpia identitat.

 

Com no podia ser d’altra manera, TOUS STEPS és una iniciativa digital. TOUS ha dissenyat una sneaker virtual en col·laboració amb el creador digital Adrián Besada que permet crear un univers d'estilismes totalment lliures i inspiradors.