NOVEMBRE 2022

TOUS crea, amb un nou moviment estratègic, la posició de Digital Strategy, Insights & Innovation Director


TOUS crea, amb un nou moviment estratègic, la posició de Digital Strategy, Insights & Innovation Director

Aquest nou càrrec s’incorpora al Comitè Executiu i reporta directament al CEO de TOUS, Carlos Soler Duffo

Aquesta nova incorporació respon a una nova visió, en la qual l’àrea digital adquireix un paper transversal, que treballa amb tres grans eixos: innovació, consumer insights i omnicanalitat

TOUS duu a terme un nou moviment estratègic i crea el càrrec de Digital Strategy Insights & Innovation Director, que s’incorpora al Comitè Executiu i reporta directament a Carlos Soler-Duffo, CEO de l’empresa. Aquesta incorporació respon a una nova visió, en la qual l’àrea digital adquireix un paper transversal, que treballa amb tres grans eixos: innovació, consumer insights i omnicanalitat. Des de d’aquesta àrea s’impulsarà l'anticipació de tendències i l'exploració de noves fórmules de connexió amb el consumidor.

 

Xavier Rebés, que arriba a TOUS des de CaixaBank, on ocupava el càrrec de Director of Digital Strategy and New business, ens ofereix una àmplia trajectòria en l’àmbit de la innovació, transformació i digitalització en companyies com Oliver Wyman, ValueClick o PwC.

 

Carlos Soler-Duffo, CEO de TOUS, afirma que: “La incorporació de Xavier és clau per assolir els nostres objectius en digitalització i en altres àmbits com ara la innovació, així com un coneixement més ampli de les expectatives dels nostres clients actuals i futurs”. 

 

Per la seva banda, Xavier Rebés, Digital Strategy, Insights & Innovation Director de TOUS, destaca: “TOUS és una marca emblemàtica que està impulsant un procés de transformació apassionant, i estic encantat de poder formar-ne part”.