ABRIL 2018

Alba Tous participa en World Retail Congress 2018


Alba Tous participa en World Retail Congress 2018

Madrid ha acollit una nova edició del World Retail Congress, esdeveniment que reuneix anualment a empresaris i directors del negoci de la distribució minorista durant tres dies.

El congrés, que s'ha celebrat del 17 al 19 d'abril, ha comptat amb una intervenció d'Alba Tous, presidenta de la TOUS, en la conferència ‘Construir sobre l'herència: Guanyar amb innovació’ que s'ha desenvolupat en el marc d'aquesta trobada. 

En la sessió s'ha posat de manifest l'amenaça del sector del retail per part d'altres sectors i zones geogràfiques i s'ha debatut quines són les estratègies i accions que poden dur-se a terme perquè les marques i els retailers segueixin sent atractius per a les properes generacions de consumidors. 


Alba Tous ha destacat que, encara que la marca es va formar el 1920, el creixement exponencial de TOUS ha tingut lloc en els últims 30 anys. “El nostre desafiament és no conformar-nos mai i seguir treballant per mantenir una posició de lideratge i construir una marca per a les generacions futures”, ha destacat la presidenta. Una de les claus de l'èxit de la signatura és centrar-se plenament en el consumidor: “Tenim en compte al client a tot moment”. 

La sessió, moderada per Marc Schumacher, CEO de Liganova and Publisher, Industry Insider, també ha comptat amb la participació de Simon Cotton, CEO de Johnstons of Elgin. Els ponents han posat sobre la taula les 3 lliçons més importants que havien après en el sector empresarial. Alba Tous ha explicat els seus 3 màximes al món dels negocis: la importància de la ubicació en el retail, de tenir un servei excel·lent de postvenda i d'adaptar-se al mercat amb una estratègia glocal. 

Preguntada pel futur del sector, Alba Tous ha destacat que hi ha dos punts primordials a tenir en compte: la transformació digital de les companyies, que significarà un gran avanç per al món del retail, i el reforç del diàleg amb el client, que fomentarà una millor relació amb els consumidors.