MAIG 2018

TOUS celebra el Dia de la Mare amb Tender Stories nº8 i #MamaPower


TOUS celebra el Dia de la Mare amb Tender Stories nº8 i #MamaPower

Des de fa diverses dècades, el primer diumenge del mes de maig se celebra el Dia de la Mare. Es tracta d'una data molt assenyalada per mostrar a les mares un especial agraïment per tot el que fan, pel seu afecte i, en definitiva, perquè sempre estan aquí quan les necessitem. Un dia per celebrar l'esforç, la dedicació i l'amor que regalen cada dia de l'any.

 Amb motiu d'aquesta festivitat, TOUS llança Tender Stories nº 8 dins de la seva línia primavera - estiu. La col·lecció està pensada per commemorar el poder de les mares, transmetent dos valors tan propers a la marca com són la tendresa i la família. A més, resulta una elecció fantàstica per regalar aquest 6 de maig. 

El llançament de Tender Stories nº 8 ha consistit en una campanya protagonitzada per Gwyneth Paltrow, ambaixadora de la marca des de 2016 i mare de dos fills, que gira entorn d'una bonica història sobre mares i filles i la connexió entre les joies i els poders. 

També s'han sumat a la campanya diversos influencers, els qui a través de les seves xarxes socials han expressat el que senten per les seves mares sota el hashtag #mamapower. Entre ells, destaquen Laura Escanes, Marta Hazas, Eugenia Martínez de Irujo, Iván Sánchez, i més personalitats internacionals que han volgut formar part d'aquesta divertida i emotiva iniciativa. 

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa, també ha compartit a les seves xarxes socials unes paraules dirigides a la seva mare, Rosa Oriol: “La meva mare m'ha donat poders per somiar el que vulgui… I ara jo ho transmeto als meus fills”. 

Et sumes al moviment #MamaPower?