SETEMBRE 2018

Presentem TOUS Jewelry and Artisans School


Presentem TOUS Jewelry and Artisans School

Des del nostre ferm compromís amb les comunitats i països en els quals operem, hem presentat TOUS Jewelry and Artisans School, un projecte pioner d'excel•lència formativa amb el qual volem fomentar l'artesania com a via de capacitació professional per a joves estudiants provinents de les millors escoles del món de manera directa o a través de tallers locals. La iniciativa, que respon a la nostra voluntat de defensar la joieria com a bé cultural, ens permetrà difondre i compartir amb la societat el nostre coneixement i excel·lència dins la tècnica joiera.

Amb tot, l'Escola millorarà el vincle de diversos grups d'estudiants de joieria i artesania provinents de tot el món amb el mercat laboral en promoure pràctiques en un ambient professional d'alta competitivitat que amplia les posteriors opcions de contractació. Per a això, el projecte formarà , des de l'excel·lència, a les properes generacions de joiers, recuperant un ofici històric i potenciant el savoir-faire que caracteritza una disciplina tan especial com és la joieria.

Els estudiants seleccionats rebran nocions específiques sobre joieria i coneixements de fabricació propis de la marca mitjançant un programa lectiu d'alta qualitat que conjumina l'àmbit teòric i el pràctic. D'aquesta manera, l'aposta formativa complementarà d'una manera excel·lent el currículum acadèmic dels joves i els permetrà adquirir una sòlida experiència professional que ampliï i millori la seva especialització abans de la seva incorporació definitiva al mercat laboral.

Per al desenvolupament del programa s'han establert acords de col·laboració de llarga durada amb tots els centres formatius, la qual cosa certifica la voluntat de perdurabilitat de TOUS Jewelry and Artisans School

La selecció d'estudiants destaca per la seva cura i excel·lència. Cadascuna de les escoles col·laboradores ha presentat a TOUS, membre del Responsible Jewellery Council, la candidatura de dos dels seus millors estudiants en funció de la seva excel·lència acadèmica i acompliment per poder ensenyar-los de manera directa o a través de tallers locals. Després d'això, un comitè de selecció designat ha deliberat sobre aquestes candidatures i ha seleccionat als participants del projecte. Una vegada escollits aquests perfils, i sempre d'acord amb els marcs educatius de les regions de les quals aquests provenen, es donaran inici als períodes de formació en les nostres instal·lacions o tallers associats. En finalitzar l'estada, tutors i alumnes duen a terme una avaluació per garantir el bon funcionament del programa.