SETEMBRE 2022

TOUS presenta la seva evolució de marca i el seu propòsit corporatiu


TOUS presenta la seva evolució de marca i el seu propòsit corporatiu

La firma posa l'autoexpressió i la creativitat al centre de la seva evolució de marca

Aquest procés es materialitza en noves fórmules de relació amb el client, en l'exploració de codis visuals i en la presentació d’un nou logo

TOUS encapsula l’essència de l'evolució de marca en una nova campanya, amb la qual s’endinsa més al territori de la moda

TOUS presenta la seva evolució de marca i el seu propòsit corporatiu, apostant per ser la firma joiera que faci brillar la creativitat i l'autoexpressió.  En aquesta nova etapa, la marca abraça tres atributs: l'audàcia, la creativitat i el sentit de l’humor, a partir dels quals es reinterpreten els seus tres grans emblemes: el rosa, l’os i la tendresa.

 En aquest context, també s’ha definit el seu propòsit corporatiu: We craft a world of joy. En aquestes sis paraules se sintetitza el motor que ha impulsat la companyia al llarg de la seva història i que guia el seu futur. Sempre va acompanyat d’un manifest, que permet adaptar-lo als diferents mercats: “A TOUS, creem, dissenyem i forgem un món concebut amb les mans i el cor. Un món que inspira alegria, il·lusió i passió per ajudar les persones a sentir-se millor. Perquè el món de TOUS no s’ha d’explicar; és millor sentir-lo”.

TOUS en la seva màxima expressió

 Quan celebrava el seu centenari l’any 2020, en una valenta mirada cap al futur, la firma va iniciar un procés de transformació transversal basat en tres eixos estratègics: l’orientació al client, la sostenibilitat i la millora de l’eficiència als procediments.

 Dins d’aquesta transformació, s’ha impulsat una evolució de marca, que eleva TOUS a la seva màxima expressió i aposta pel seu principal llegat: l'expressió individual i la creativitat a través de les seves peces. Un concepte nascut als anys 70 gràcies a l’agudesa de Rosa Oriol, qui va entendre que la societat estava canviant i connectava més amb joies que transcendissin els grans moments i que formessin part de la vida quotidiana.

 Aquesta idea d'autoexpressió a través de la moda ha pres una gran importància en el context actual, convertint-se en un element intergeneracional que connecta tant amb l'audiència actual de TOUS com amb els nous targets. En aquest sentit, la firma va un pas més enllà i ha apostat per convertir-lo en el centre de la seva evolució, que es materialitza en una revisió integral de les fórmules de relació amb el client, en l'exploració de codis visuals i en la presentació d’un nou logo.

 S'estan implementant processos creatius cada cop més col·laboratius, concretament en l’àrea del disseny, i en el marc de la redefinició de la relació amb el client s’ha apostat pel sistema de drops a les col·leccions, augmentant la freqüència amb què es llancen novetats amb l’objectiu de connectar amb les tendències i ser una peça clau per completar els estilismes diaris. També partint d'aquesta idea d'expressió individual, adopten un paper destacat les peces que permeten múltiples combinacions i la firma, amb el seu llegat joier, es segueix atrevint a jugar amb nous materials que permeten introduir textura i color.

 D'aquesta manera, simbolitzant la rellevància d'aquesta evolució, la firma reformula el logo que va llançar als anys 90. La nova proposta és un disseny tipogràfic contundent, robust i alhora amable per les seves formes arrodonides, que permeten un nivell més alt de customització i una millor lectura a l'entorn digital.

 Dins d'aquests nous codis estètics que representen l'evolució de marca destaca l’icònic os, que es transforma en una font de creativitat a partir de la seva interpretació en tres dimensions. Així, la marca incrementa la seva capacitat d’expressió creativa i les possibilitats de connexió amb nous territoris.

TOUS? TOUS

 TOUS encapsula l'essència de l'evolució de la marca en una nova campanya. En aquest exercici creatiu, la marca s’endinsa més al territori de la moda, abraçant els nous codis visuals.

 El fil conductor és la pregunta que generarà l’evolució de marca: “Això és TOUS?”, i s’ha materialitzat en: “TOUS? TOUS”, una campanya recolzada per una estratègia de comunicació 360 que s’executarà a tots els mercats en què la marca és present.