GENER 2020

TOTES LES JOIES DE TOUS ESTAN CERTIFICADES PER LA LEGISLACIÓ ESPANYOLA I SÓN D’OR I PLATA DE PRIMERA LLEI


TOTES LES JOIES DE TOUS ESTAN CERTIFICADES PER LA LEGISLACIÓ ESPANYOLA I SÓN D’OR I PLATA DE PRIMERA LLEI

Amb relació a la vista que s’ha celebrat avui a l’Audiència Nacional, Alba Tous, Presidenta de TOUS, afirma que «estem satisfets de com ha transcorregut la compareixença». I afegeix: «TOUS és una companyia centenària que sempre ha complert amb la llei. Estem tranquils perquè confiem en la justícia amb la que col·laborem estretament per aclarir lasituació».  
 
TOUS defensarà la tecnologia, creativitat i innovació que incorpora als seus processos a través de tots els mitjans que té al seu abast. L’electroforming és una tecnologia, avalada per tots els òrgans tècnics de l’Administració Pública i expressament permesa per la llei, que TOUS va començar a utilitzar de manera pionera en joieria fa més de 25 anys –el primer catàleg a la botiga on s’explica l’electroforming data de 1996. Es tracta d’una tècnica especialment adequada per a peces de gransvolums, alhora que lleugeres i sense soldadures. Depenent de la mida, forma i del metall preciós utilitzat, i tal com preveu la legislació de metalls preciosos, la joia podrà incorporar nuclis no metàl·lics que ajudin a conferir estabilitat a la peça, mantenint-se sempre la primera llei, tot això certificat i garantit per tercers. 
 
A més, segons les paraules d’Alba Tous, «comptem amb el suport d’institucions i organitzacions oficials del gremi de la joieria i, particularment amb l’Associació Espanyola de Joiers, Argenters i Rellotgers, que s’ha pronunciat sobre la irracionalitat del plantejamentde la part denunciant. Sempre estarem agraïts per la confiança i fidelitat dels nostres clients i per totes les mostres de suport rebudes».  
 
Totes les joies d’or i plata de TOUS són de primera llei. La companyia compleix amb tots els estàndards mundials i d’Espanya de certificació demetalls de primera llei. Cadascuna de les joies de la firma TOUS està certificada per laboratoris oficials autoritzats dels quals rep el contrast d’origen i el contrast de garantia, com és preceptiu per llei. La marca incorpora en totes les seves peces el corresponent certificat de garantia i autenticitat en el qual s’especifica la tècnica utilitzadai la llei dels metalls preciosos.