MARC 2019

Marta Tous assumeix la Direcció d'Art de TOUS


Marta Tous assumeix la Direcció d'Art de TOUS

Amb l'objectiu d'aconseguir el cim de la desitjabilitat a tot el món com a marca de joieria i accessoris de luxe assequible i de treballar d'una manera més eficient, TOUS ha designat a Marta Tous com a Directora d'Art.

Marta Tous, liderarà de manera transversal la direcció artística de la marca, vetllant per la nostra identitat. Amb el nomenament de Marta Tous, la companyia demostra la importància de la creativitat, el disseny i les tendències com a senyals d'identitat.

Segons Alba Tous, Presidenta de TOUS, aquest canvi organitzatiu “revela una vegada més l'aposta de TOUS pel talent intern, així com la nostra voluntat de continuar creixent per a convertir-nos en la marca de joieria més reeixida i desitjada del món”.
Marta Tous es va incorporar al negoci familiar en 1994. Des de 2006 va ser Directora d'I+D dedicant-se al disseny i a la producció de col·leccions de joieria. Compta amb un Grau Superior de Joieria i Orfebreria a la Escuela Oficial de Joyeros de Madrid i va realitzar un sojorn en el Gemological Institute of America de Los Angeles. També és membre del Col·legi Oficial de Joiers, Orfebres, Rellotgers i Gemmòlegs de Catalunya.
En relació a la seva nova comesa, ha destacat: “Assumeixo amb gran entusiasme aquest repte, de liderar la direcció d'art aportant a la nostra marca i el nostre producte l'essència de TOUS, per a poder transmetre'l als nostres clients i consumidors del món sencer”.
Aquest canvi organitzatiu se suma al recent nomenament de Carlos Soler-Duffo, com a nou Conseller Delegat. El directiu ha destacat que els esforços de la companyia se centren en “enfortir el lideratge de TOUS com a marca global de joieria i luxe assequible per a continuar sumant oportunitats i estimular el creixement al voltant del món”. 
Per això i per a garantir que la creativitat influeixi en totes les àrees, TOUS ha creat el departament de Producte que liderarà Eva Gallego. Representarà als equips de joieria, bosses i accessoris de la marca quant a gestió de disseny, producte i compres. 
Giordano Reffatto assumeix, per part seva, la nova Direcció de Vendes Globals del Grup després del seu pas per la Direcció de Vendes d'Espanya. Sobre el seu nomenament, Reffatto ha assegurat: “Des de la meva nova posició contribuirem al creixement del negoci als països on ja tenim presència, a més de continuar potenciant l'expansió internacional de la marca. Tot això, al costat de l'impuls del canal digital per a consolidar l'aposta de TOUS per la omnicanalidad i amb la vista posada en el compliment de les fases ja definides en el pla estratègic de la companyia”.