OCTUBRE 2022

TOUS presenta una nova experiència de compra en joieria i remodela la seva botiga insígnia a Madrid


TOUS presenta una nova experiència de compra en joieria i remodela la seva botiga insígnia a Madrid

La firma joiera, que al setembre va presentar l’evolució de la seva marca, ha remodelat la botiga de Serrano 50 per transformar-la en un punt de trobada, on l’estilisme i la creativitat són els protagonistes.

El nou concepte fomenta l'autonomia del client i una nova manera d'interactuar amb el producte.

En connexió amb l'aposta per l'autoexpressió a través de l'estilisme, l'equip de la botiga pren un nou rol com a ambaixadors de la marca i estilistes.

En el procés de desenvolupament, a més de l'experiència, s'ha tingut en compte la sostenibilitat.

TOUS, la firma joiera que fa brillar la creativitat i l'autoexpressió, obre les portes de la seva botiga insígnia a Madrid, on presenta una nova experiència de compra que situa el client al centre.

La companyia, que al setembre va presentar l’evolució de la seva marca, ha estat fent obres de remodelació durant un mes a la seva botiga del carrer Serrano 50 per tal de transformar-la en un punt de trobada en què l’estilisme i la creativitat són els protagonistes, a través d’una nova manera d’experimentar la joieria.

El nou concepte fomenta l'autonomia del client i una nova manera d'interactuar amb el producte. A través d'una arquitectura diàfana i la ubicació estratègica de reforços audiovisuals, es produeix una immersió en la narrativa de les col·leccions. A més, amb l'aposta per la digitalització de la firma, ara l'equip de la botiga podrà atendre i cobrar en qualsevol punt, i l'illa de cobrament tradicional deixa de ser protagonista.

En connexió amb l'aposta per l'autoexpressió a través de l'estilisme, l'equip de la botiga pren un nou rol com a ambaixadors de la marca i estilistes, i es creen espais específics per a realitzar sessions d'estilisme i photo corners per a la generació de continguts.

A més, amb l'objectiu de crear la millor experiència possible, com en totes les seves botigues, ofereix el servei Click and Collect i l'opció de reservar cita amb l'equip de la botiga per a una sessió d'estilisme joier.

"A Serrano 50 volem inspirar els nostres clients amb un disseny arquitectònic que dona protagonisme al producte i permet noves maneres d'interactuar amb ell i amb un equip focalitzat en assessorar estilísticament. En definitiva, el nostre objectiu és deixar de ser només una botiga per esdevenir tota una experiència i un punt de trobada de la comunitat creativa", Anna Sió, Brand Experience Director de TOUS

Criteri de sostenibilitat

En el procés de desenvolupament, a més de l'experiència, s'ha tingut en compte la sostenibilitat. Així, s'ha treballat per minimitzar l'empremta de carboni tot el possible amb diferents mesures. En destacarem la priorització de proveïdors locals per reduir les emissions de C02 associades als transports i la selecció d’un proveïdor de fusta per al mobiliari que compta amb certificacions que avalen una gestió forestal sostenible.

El disseny de la botiga també promou l'eficiència energètica a través de la incorporació d'il·luminació LED a tota la planta, un nou sistema de climatització que evita el consum d'energia en excés i la incorporació de portes corredisses d'obertura i tancament que respecten la temperatura obligada i propicien l'aïllament tèrmic