FEBRER 2023

TOUS reafirma la seva aposta per Barcelona i obre un nou espai a Rambla Catalunya inspirat en el seu nou concepte de botiga


TOUS reafirma la seva aposta per Barcelona i obre un nou espai a Rambla Catalunya inspirat en el seu nou concepte de botiga

Aquest nou espai està concebut per fomentar l'autonomia del client i oferir-li una nova manera d'interactuar amb el producte.

La botiga també compta amb TOUS Craft & Care, un assessorament per al manteniment de les joies i personalitzacions de la mà d'un joier artesà que es posarà a disposició dels clients TOUS

TOUS, firma joiera que fa brillar la creativitat i l'autoexpressió, reafirma la seva aposta per Barcelona i obre un nou espai al número 66 de la Rambla de Catalunya, inspirat en el seu nou concepte de botiga.

La botiga està dissenyada per fomentar l'autonomia del client i oferir-li una nova manera d'interactuar amb el producte.

En el marc de la creació d'una experiència única, la firma posa a disposició dels seus clients un servei exclusiu d'assessorament per al manteniment de les joies i personalitzacions de la mà d'un joier artesà.

Nou concepte

Gràcies a l'arquitectura diàfana i als elements de la botiga, TOUS aconsegueix crear una experiència immersiva en què la narrativa de les col·leccions és la protagonista. A més, la botiga compta amb photo corners per generar contingut i amb estilistes per assessorar els clients.

"L'experiència de compra és un dels punts clau de la nostra evolució de marca, ja que transmet a la perfecció la manera en què entenem les nostres joies i complements, és a dir, com aliats dels nostres clients per fomentar la seva autoexpressió i creativitat." Anna Sió, Brand Experience Director de TOUS.

Criteri de sostenibilitat

En el procés de creació, a més de l'experiència, s'ha tingut en compte la sostenibilitat. Així, s'ha treballat per minimitzar l'empremta de carboni tot el possible amb diferents mesures. En destacarem la priorització de proveïdors locals per reduir les emissions de CO2 associades als transports i la selecció d’un proveïdor de fusta per al mobiliari que compta amb certificacions que avalen una gestió forestal sostenible.

El disseny de la botiga també promou l'eficiència energètica a través de la incorporació d'il·luminació LED, d’un nou sistema de climatització que evita el consum d'energia en excés, i la incorporació de portes corredisses d'obertura i tancament que propicien l'aïllament tèrmic.