ABRIL 2018

Rosa Tous i Núria Garrós destaquen els reptes del govern corporatiu de TOUS en les jornades Fashion Talks del Centro de Estudios de Garrigues


Rosa Tous i Núria Garrós destaquen els reptes del govern corporatiu de TOUS en les jornades Fashion Talks del Centro de Estudios de Garrigues

Rosa Tous, Vicepresidenta Corporativa de TOUS, acompanyada per Núria Garrós, Directora d'Assessoria Jurídica i Compliance i Secretària del Consell d'Administració de TOUS van assistir el dimarts 10 d'abril a les jornades Fashion Talks que va organitzar el Centro de Estudios de Garrigues moderada per Gema Jiménez, ExSubdirectora de Vogue Espanya. En la conferència, van explicar l'evolució de la signatura al llarg de la seva història, el seu procés d'internacionalització i els reptes del departament corporatiu als estudiants del Programa Executive Business & Law i del MBA Fashion Business & Law del Centro de Estudios de Garrigues.

Núria Garrós va aprofitar aquesta ocasió per explicar el funcionament i reptes del govern corporatiu i repassar el compromís de la signatura en termes mediambientals i sostenibles, la presència de TOUS al mercat internacional i l'èxit de la companyia, que ha aconseguit tancar l'any 2017 amb 622 botigues en 53 països diferents. 

“Estem molt orgullosos de ser Marca Espanya i de projectar-ho al món. Tenim molt clar el nostre posicionament, estem en un luxe assequible, i sempre pendents de veure què és el que els agradaria veure als nostres clients. En definitiva, treballem per fer de TOUS una marca que perduri en el temps”, va destacar Rosa Tous durant la Fashion Talk.

La internacionalització de la signatura i els seus reptes de futur van ser uns altres dels temes tractats en la jornada, en la qual la transformació digital i l'e-commerce van ser alguns dels punts clau. TOUS, que està en un procés d'adaptació a la transformació digital des de 2015, considera que la transformació de la companyia en aquesta adreça és la idònia, ja que és on es concentra el mercat.

TOUS té una gran relació amb Garrigues, ja que tots dos són grans players en el seu segment de negoci. Aquest distingit centre d'estudis sempre ha estat un referent i un gran company de viatge en molts projectes de TOUS.