MARÇ DE 2018

TOUS viatja a Mèxic per celebrar els seus 17 anys al país de la mà de Rosa Tous i Paula Echevarría


TOUS viatja a Mèxic per celebrar els seus 17 anys al país de la mà  de Rosa Tous i Paula Echevarría

La presència de TOUS a Mèxic compleix aquest any el seu 17é aniversari, un temps durant el qual s'ha anat consolidant el sòlid compromís de la marca amb la seva expansió internacional al país. I és que la marca compta ja amb botigues a Ciutat de Mèxic, Monterrey, Tuxtla, Parque Puebla, Puerto Vallarta, Los Cabos i Cancún. A més, l'any passat, la companyia va experimentar un creixement del 16% quant a vendes a Mèxic. Per celebrar-ho, es va celebrar un còctel ea la seva botiga insígnia de l'emblemàtica Avinguda President Masaryk.

Precisament fins a allí, Polanco, Ciutat de Mèxic, es van desplaçar Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de la companyia, i Paula Echevarría, ambaixadora de TOUS i actriu espanyola. Ambdues van aterrar al país el passat 20 de març per passar dos dies replets d'activitats i esdeveniments. 

D'una banda, Paula i Rosa, juntament amb Claudia Álvarez, ambaixadora de la marca a Méxic, van participar en un meet and greet amb representants de les revistes de moda i estil més importants del país. El dia 21 va tenir lloc l'esdeveniment principal de la visita, un còctel exclusiu en la botiga TOUS de Ciutat de Mèxic. Allí es van reunir amigues i amics de la marca, celebritats, socialites i bloggers que van lluir joies de Rosa Oriol Atelier TOUS. Tampoc van faltar els mitjans més reconeguts del país per documentar l'esdeveniment i retransmetre-ho al públic local, així com internacional.

Durant el viatge, Rosa Tous va atendre també a diferents mitjans econòmics i financers del país, com per exemple El Financiero, El Universal i Forbes México. En la seva entrevista amb aquest últim, la vicepresidenta de la companyia va explicar que l'èxit i creixement que ha viscut en l'empresa en els últims anys es deu a gran mesura a l'equip multidisciplinari: “El compromís amb el mercat mexicà va començar el 2001 i sempre ens hem sentit molt benvingut i estimats pel públic mexicà i part del nostre èxit es basa en el talent del nostre equip local, format per professionals mexicans i socis de confiança que ens ajuden a definir un projecte global des del coneixement local”.

Així doncs, va destacar: “Hem estat àgils a saber moure'ns i adaptar-nos, sempre envoltades (les quatre germanes al capdavant del negoci) de professionals que fan possible que estiguem on estem. Ja som més de 4 mil treballadors al voltant del món, la qual cosa és impactant, i cada vegada són més les persones que adquireixen joies a través d'internet”.