GENER 2022

TOUS dona material de taller de joieria a l’Escola d’Art Manolo Blahnik de La Palma


TOUS dona material de taller de joieria a l’Escola d’Art Manolo Blahnik de La Palma

La donació s’ha realitzat en el marc de la recuperació de la Palma, territori devastat per la recent erupció del volcà de Cumbre Vieja.

L’Escola d’Art Manolo Blahnik de La Palma forma part de l’Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans des de la primera edició, l’any 2018.

L'aposta de TOUS per les Illes Canàries es remunta fins fa gairebé 20 anys. El 2001 la companyia va inaugurar la seva primera botiga i actualment compta amb 9 establiments, als quals s’ha de sumar el servei e-commerce.

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment de luxe assequible, ha realitzat una donació de material de taller joier a l’Escola d’Art Manolo Blahnik de La Palma, per donar suport al centre en la seva recuperació després de l’erupció del volcà Cumbre Vieja.

Entre el material que s’ha donat destaquen llums, balances digitals, taules de poliment i bufadors, entre altres. L'escola utilitzarà el material en el marc de les seves activitats acadèmiques regulars o el cedirà a estudiants que necessitin equipament a casa seva o per emprendre negocis.

Amb aquesta donació, l’objectiu de TOUS és facilitar l’activitat del centre tot i les dificultats provocades per l’emergència volcànica, a més de reforçar el seu compromís amb el futur del sector joier i amb les escoles amb què col·labora a nivell mundial amb el seu programa formatiu Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans.

 

Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans (ETJOA)

L'Escola d’Art Manolo Blahnik de La Palma va ser la primera escola que va incorporar la formació de l'escola TOUS al seu programa formatiu el maig de 2018, no tan sols per impactar en el marc teòric dels estudiants, sinó també per millorar el seu vincle amb el mercat laboral promovent pràctiques en un ambient professional de renom, que amplia les opcions de contractació posteriors.

La iniciativa va néixer el 2018 des de la voluntat de la marca d’impulsar la preservació d’un ofici mil·lenari. Sota el guiatge de mentors amb una llarga trajectòria a la companyia, els joves estudiants aprenen el valor de les tècniques de restauració i la importància de donar una segona vida a les joies. D'aquesta manera se’ls transmet que la joiera és un ofici en el qual la sostenibilitat és al cor de tot.

A causa de la situació d’emergència sanitària, l’Escola TOUS de Joieria i Oficis Artesans va dur a terme la seva última edició en format totalment digitalitzat, com també va fer l’Escola d’Art Manolo Blahnik de La Palma. A TOUS esperem tornar a la presencialitat tan aviat com sigui possible, sempre que les circumstàncies sanitàries ho permetin. Mentrestant, la formació s’oferirà en format virtual.

L'aposta de TOUS per les Canàries es remunta fins fa gairebé 20 anys. El 2001, la companyia va inaugurar la seva primera botiga i actualment compta amb 9 establiments. A més, des del 2019 les Illes Canàries compten amb servei d’e-commerce.