NOVEMBRE 2021

TOUS llança la col·lecció Tamara Falcó X TOUS


TOUS llança la col·lecció Tamara Falcó X TOUS

TOUS i Tamara Falcó s'alien per crear una proposta que mostra el costat més íntim de la dissenyadora i consolida la seva unió.

La col·lecció està formada per deu peces: 6 medalles, tres polseres i un collaret.

TOUS presenta Tamara Falcó x TOUS, el nou projecte comú de la dissenyadora i la firma joiera. La col·lecció reflecteix la personalitat i l'estil de Tamara a través de les seves creacions. En el procés de creació, l'ambaixadora de TOUS ha viatjat a través dels seus records, experiències i emocions. 

Inspirada en la bellesa senzilla i delicada de la seva joia favorita, la medalla clàssica, i amb la simbologia com a element principal, la proposta de Tamara Falcó per TOUS està composta per deu peces (sis medalles, tres polseres i un collaret) en les quals plasma el seu costat més íntim perquè, com fa sempre, Tamara Falcó deixa una part d'ella en tot allò que fa.

"Per a mi ha estat tot un repte com a dissenyadora concretar els meus pensaments i les meves emocions en una disciplina com és la joieria, que no havia treballat mai, però que enganxa. A més, m'he sentit molt acompanyada durant tot el procés per l'equip de disseny de TOUS, que m'ha permès treure el millor de mi. Aquesta primera col·lecció és una gran responsabilitat i, alhora, una posada en valor que em demostra la confiança que tenen en mi", assegura Falcó.

Per a Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS, "aquesta col·lecció significa un nou pas endavant, un de molt important, en la nostra relació amb Tamara" i destaca que "les peces respiren Tamara per tots els costats, és una persona que s'ha implicat al 100% en tot el procés i això al final es nota en el resultat. Tamara té les idees molt clares, sap què li agrada i què no, té un gust molt personal i tot el que fa porta el seu segell; una barreja d'elegància i naturalitat molt fresca que queda palesa a Tamara Falcó x TOUS ". 

La simbologia de cada peça és el fil conductor d'aquesta col·lecció de Tamara Falcó per a TOUS.

Creu: els quatre braços iguals creen una figura simètrica que representa l'equilibri i la protecció.

Flor de Lis: aquesta representació del lliri està vinculada amb la fortalesa, l'honor, la lleialtat, la puresa i equilibri del cos i la ment.

Lliri: és el símbol de la innocència i la puresa per excel·lència, el lliri està relacionat amb l'amor i la bondat

Estrella: representa la llum, l'energia i la immensitat. L'estrella és considerada una font inesgotable d'inspiració i una guia del destí, a més de ser un símbol de l'equilibri i l'harmonia.

Totes les peces estan fetes de plata de primera llei vermeil (plata banyada amb 3 micres d'or de 24k) seguint diferents mètodes tradicionals utilitzats en l'elaboració de medalles. 

La col·lecció estarà disponible a partir del 8 de novembre a totes les botigues TOUS d'Espanya, a la botiga online i als punts de venda de TOUS d’El Corte Inglés.