DESEMBRE 2021

TOUS llança la seva primera campanya cocreada, “Made of TOUS”


TOUS llança la seva primera campanya cocreada, “Made of TOUS”

La campanya està formada per tres espots diferents, creats per tres artistes que han reinterpretat l’essència de la marca centenària.

“Made of TOUS” es presentarà en tot el món avui, 1 de desembre, i tindrà presència en mitjans audiovisuals, digitals, exteriors i escrits dels països on TOUS està present.

La campanya “Made of TOUS” és una clara aposta per la creativitat i ha estat desenvolupada per LOLA MullenLowe Barcelona.

TOUS, la marca espanyola de joieria i accessoris líder en el segment del luxe assequible, llança la seva primera campanya cocreada, “Made of TOUS”. La campanya està formada per tres espots diferents, creats per tres artistes que han reinterpretat l’essència de la marca centenària i es presentarà en tot el món avui, 1 de desembre. Tindrà presència en mitjans audiovisuals, digitals, exteriors i escrits dels països on TOUS està present. La campanya “Made of TOUS” és una clara aposta per la creativitat i ha estat desenvolupada per LOLA MullenLowe Barcelona.

 

La campanya. Tres espots, tres mirades diferents.

 

“Made of TOUS” és la primera campanya cocreada de TOUS. Centrada en les emocions i transcendint al producte, es materialitza en tres espots dirigits per tres realitzadors del CANADÀ. Cadascun amb un punt de vista i to únic. És la combinació d’aquests tres diferents estils el que aconsegueix la versatilitat de la campanya que funciona com un tot. Amb un element narratiu comú, la icònica caixa de TOUS amb la qual es convida al consumidor a experimentar les diferents emocions que provoca la mirada única que aquests tres creadors tenen de la marca.

 

MADE OF TOUS – Magic Nature. Nur Casadevall ens proposa un viatge oníric i elèctric en el qual el blau, l’aigua, la llum i la música ens transporten a la cerca de l’harmonia.

 

MADE OF TOUS – Oursin. Bàrbara Farré, amb el seu estil visual únic i delicat, ens regala l’emoció d’una història d’amor.

 

MADE OF TOUS – Turbo Chakras. El col·lectiu MANSON ens conviden a un passeig per Barcelona on l’energia ho transforma tot.

 

“Ser una empresa centenària és sinònim de llegat i també d’adaptació, a TOUS treballem constantment per continuar tallant la nostra història mantenint el nostre ADN, alhora que busquem noves fórmules per ser a prop dels nostres clients i de la societat. Amb aquest objectiu, hem llançat aquesta campanya tan especial amb la qual apostem pel talent i la creativitat.”, segons destaca Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de TOUS

 

“Els nostres clients són la nostra raó de ser, i per aquest motiu treballem constantment per estar més connectats amb els nostres clients i hem llançat la nostra primera campanya cocreada, “Made of TOUS” en la qual partint d’un mateix punt, la caixa de TOUS, un element icònic de la nostra marca, neixen tres universos diferents, i això té com a objectiu transmetre la infinitat de matisos de TOUS i connectar amb diferents públics a través de la creativitat i la inspiració. Anaïs Durand, Directora de Màrqueting i Comunicació de TOUS.

 

En paraules de Néstor García, Director Creatiu Executiu de LOLA MullenLowe Barcelona:

És probable que quan la gent vegi aquesta campanya pensi alguna cosa semblant a “Però, això és TOUS?”. La resposta és que sí, que tot això és TOUS, una marca molt lliure, sense etiquetes i que va pel món sense tenir por de fer una cosa com això. Si et fixes en cadascuna de les peces, hi ha una cosa molt recognoscible de la marca (l’os, el to, una història d’amor, la joia…) però també té quelcom que sorprèn, al final es tracta d’acceptar totes les maneres d’interpretar la marca i mostrar-ho sense prejudicis. “Made of TOUS” ha sigut una de les campanyes més exigents a la qual ens hem afrontat i el principal repte que hem trobat ha estat com gestionar la llibertat creativa amb la qual comptàvem. Al principi sembla un somni per a qualsevol agència (i ho és) però un brief així d’obert és també una trampa increïblement sexy que amaga un alt grau de responsabilitat i ansietat que honestament l’hem gaudit i sofert a parts iguals.