JULIOL 2018

TOUS, nou membre del Responsable Jewellery Council


TOUS, nou membre del Responsable Jewellery Council

Sens dubte, la sostenibilitat i la responsabilitat en la cadena de subministraments són problemes reals en el sector de la joieria. TOUS, amb la finalitat de ser reconegut per les seves pràctiques ètiques i el seu compromís sostenible, entra a formar part del Responsible Jewellery Council (RJC), una organització sense ànim de lucre creada per fomentar l'ètica, els drets humans i les pràctiques socials responsables.

Pertànyer al RJC representa per a TOUS un intercanvi de coneixements i col·laboració molt important dins del sector de la joieria. A més, aquesta certificació ajudarà a TOUS a reforçar, encara més, el seu compromís i les seves pràctiques en àrees específiques com la sensibilització ambiental. El comportament ètic i sostenible que té TOUS en tots els seus nivells i els estàndards als quals s'adhereix, no solament la marca sinó també els seus proveïdors d'or i diamants, han fet possible passar l'exigent procés de membresia.  

La missió del Responsible Jewellery Council és ajudar a establir un codi de conducta per als participants en el comerç de la joieria des d'un inici fins al comerç minorista. Així mateix, el RJC treballa per definir de manera clara les normes ètiques, socials i mediambientals aplicables en totes les àrees de la indústria de la joieria d'or i diamants, promoure i facilitar l'aplicació d'aquestes normes i assegurar que la implementació d'aquesta normativa sigui verificada mitjançant monitoreig independent de tercers. 

Fins avui, són més de 360 les organitzacions que formen part del Responsible Jewellery Council. TOUS, que amb la finalitat de potenciar la transparència del sector de la joieria, seguirà treballant de forma ètica i responsable i continuarà compromesa amb la sostenibilitat.