MARÇ 2019

Vigo, enclavament estratègic per a TOUS


Vigo, enclavament estratègic per a TOUS

Rosa Tous, vicepresidenta corporativa de la companyia, ha visitat la ciutat de Vigo per a presentar a les clientes de la zona les joies de Rosa Oriol Atelier TOUS, la nostra col·lecció més selecta. L'esdeveniment ha tingut lloc a la botiga TOUS de la Gran Via, que l'any vinent complirà el seu vintè aniversari. La directiva ha revelat els secrets d'aquestes peces úniques i que habitualment només estan disponibles en botigues seleccionades.

Des que TOUS va arribar a Vigo l'any 2000, la ciutat s'ha convertit en un punt clau per a la companyia. Amb els seus 4 botigues TOUS, la zona compta amb clients molt pròxims i que valoren la qualitat i la tradició joiera. Per això, Rosa Tous ha volgut reafirmar el vincle que uneix TOUS amb la ciutat viguesa: “Vigo és un enclavament estratègic per a TOUS pel qual portem apostant gairebé 20 anys. Amb aquest esdeveniment hem volgut compartir les peces més especials de la marca amb els nostres clients de la zona per a celebrar la seva confiança i afecte”. 

Els llaços de TOUS amb Vigo s'han reafirmat encara més durant l'últim any amb la col·laboració de la Escuela Técnica de Joyería Atlántico i la Escuela TOUS de Joyería y Oficios Artesanos. Rosa Tous ha aprofitat la visita a Vigo per a reunir-se amb el director de l'Escola Atlàntic, Carlos Pereira, on han valorat la participació del centre de Vigo a l'Escola TOUS. 

El projecte de l'Escola TOUS té com a objectiu impulsar la preservació d'un ofici mil·lenari i promoure l'artesania i la restauració de joies com a via de captació professional per a joves estudiants provinents d'escoles de tot el món. Així mateix, quatre estudiants de l'acadèmia viguesa van ser triats per a participar en la Escuela TOUS juntament amb altres joves de la resta del món. La iniciativa pretén, en els pròxims anys, connectar amb les diferents comunitats dels 53 països en les quals TOUS té presència.